BM besök stod på schemat

Vilken morgon. Att man alltid har stressiga mornar förstår inte. Jo älskar att ligga o snossa på Tekla som sover så djup tills jag lämnar sängen. Då sätter hon sig upp och säger klar vaken -Ja me ja me bäja mig min mamma ❤


Äkskade unge. 
Sen kommer dem ner trippandes en efter en. Frukosten rulla på fint men vid påklädningen i dag fick jag andas många gånger. Men tills slut så. Iväg till förskolan med Ella som ligger tvärs över gatan. 
Iväg till skolan sedan veckohandling på Coop. Lugnt o skönt typ  jag o Tekla i affären. 
Smidigt! 

Hem packa upp varorna. 
En kaffe. Bokade ett telefonmötet sen iväg igen.

Spännande att ha med Tekla när cellprov skulle tas. Men hon var fascinerad över att mamma inte hade byxor eller trosa på och åkte upp i taket🤣 ja me sa hon. 

Så idag tog jag beslutet att hormonspiralen skulle ut. Mår fasiken inte bra av den. PMs häxan som flyttar in här ibland är verkligen inte välkommen. Sedan den där ledsna nedstämda som tar allt som persoligt o blir ledsen hör inte heller hemma i mitt liv längre. 

Och nej det är inte tanke på någon mera bebis för våran del. Vi är lyckligt lottade med 4 friska o härliga döttrar som förgyller vårt liv. 

Så nu ska jag testa på en kopparspiral i stället. Hoppas att min kropp godkänner den. 

Men fick lära mig något viktigt idag som jag önskar att någon sakt tydligare till mig tidigare. 
Allt hänger ihop. Att få en utmatnings depression och att aldrig känna att man når hela vägen fram kan mkt väl bero på preventivmedlet du har. P piller spruta spiral eller vad just du har. Det måste passa dig och din kropp. 
När jag försökte ta upp hur jag mådde psykiskt när jag satte in hormon spiralen för 1,5 år sedan viftade den gynläkaren bara på huvudet och jag fick till svar att för det får du gå till en annan läkare o få någon tablett utskrivet för. 
Men hallååå får man ens bemöta någon så? 
Jag visste inte då och mådde så dåligt så jah höll bara med. Ursch. 

Idag träffade jag en underbar BM som var verkligen rätt kvinna på rätt plats. Hon lyssnade hon förstådd. Det viktigaste är att hon fick mig att känna mig trygg i detta val. För inget är hugget i sten. Funkar det inte bytet vi till något annat. 

Tack fina Du. Du var så bra med Tekla som var med och jag kände att jag fick ett proffsigt bemötande och äntligen kände jag att någon lyssnade. 

Öm men mår bra. Känslan att om några timmar är jag helt fri från hormoner är på ett larvigt sätt befriande. 


Nu sitter jag i vårt fina hus med ett glas vin en brasa som dock håller på att slockna. 
Barnen i säng o tvätten är hängd. Bara köket kvar o röja. 

Ska sätta mig o jobba lite innan jag kryper ner hos Tekla. 
Längtar efter vår säng. Undra hur Tekla kommer ta det mamma flyttar ut. 
Hon säger nämligen att det är Tekla o mammas rum ❤❤

Älskar livet ❤
Spännande planer för framtiden är satta o nu blir det åka av. 

Puss o kram så länge